Huawei lansează Honor 9 Lite

06.02.2018
Huawei lansează Honor 9 Lite

Destinat pieţelor non-asiatice, Honor 9 Lite se alătură modelelor Honor 7X şi V10 lansate luna trecută, punând la dispoziţie un ecran de 5.65” cu rată de aspect 18:9.

Smartphone-ul rulează ultima versiune de Emotion UI, bazată pe Android Oreo. Senzorul de amprentă este poziţionat pe partea din spate. 
 

La interior, Honor 9 Lite se aseamănă destul de mult cu modelul Honor 7X, folosind acelaşi chipset Kirin 659 pe 16 nm, prevăzut cu CPU octa-core. Configuraţia este completată cu 3GB memorie RAM, conectivitate LTE, Wi-Fi AC şi nu mai puţin de patru camere foto în configuraţie 13MP + 2MP, atât la partea din spate cât şi deasupra ecranului.

Memoria internă de 32GB sau 64GB poate fi extinsă prin intermediul unui card micro-SD cu capacitate maximă de 256 GB.

Carcasa de 7.6 mm grosime adăposteşte un acumulator de 3000 mAh. Piesa de rezistenţă este însă ecranul cu rezoluţie FHD+ (2160×1080), protejat sub un scut din sticlă Gorilla Glass cu margini curbate.

Chiar dacă nu poate oferi performanţe la nivelul soluţiilor de top, Honor 9 Lite compensează prin designul atrăgător şi preţul de aproximativ 229 euro la pachet retail.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult