Huawei Mate 10 Lite primeşte funcţia „Face Unlock” printr-o actualizare software

10.03.2018
Huawei Mate 10 Lite primeşte funcţia „Face Unlock” printr-o actualizare software

Huawei Mate 10 Lite primeşte actualizări software prin care sunt adăugate funcţiile „Face Unlock” şi „AR lens”. Prima permite deblocarea telefonului prin scanarea feţei, iar cealaltă le permite utilizatorilor să aleagă dintre diferite opţiuni care ţin de realitatea augumentată, ca de exemplu fundaluri. Folosind funcţia bazată pe AR, utilizatorii pot face o fotografie în faţa Turnului Eiffel sau a clădirii Big Ben din Londra.

 

Funcţia „Face Unlock” poate fi setată în două moduri: slide pentru deblocare şi deschidere directă. Prima opţiune ascunde automat informaţiile/conţinutul notificărilor – precum mesaje text, notificări din reţelele de social media, cele de pe WhatsApp – dacă persoana care se uită la telefon nu este proprietarul acestuia.

 

 

Potrivit Huawei, smartphone-ul Mate 10 Lite a fost cumpărat până acum de trei milioane de consumatori. În România, modelul are un preţ recomandat de 1.500 de lei, fiind disponibil ţi în ofertele unor operatori telecom.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult