Huawei Mate 10 primeşte specificaţii neoficiale, dezvăluite într-un pliant publicitar

Huawei Mate 10 primeşte specificaţii neoficiale, dezvăluite într-un pliant publicitar

Aşteptat pentru lansare în mai puţin de o săptămână, noul vârf de gamă Huawei are deja o listă cu principalele specificaţii, dezvăluite de un magazin asiatic.

Rival pentru iPhone 8 Plus sau Galaxy S8 Plus, Huawei Mate 10 vine cu un ecran de 6.2” acomodat într-o carcasă cu formă alungită, rezoluţia 2160 x 1080 pixeli corespunzând ratei de aspect 18:9. Designul pare să fie confirmat şi cu o imagine de prezentară, a cărei autenticitate nu a putut fi însă confirmată.

Cap de afiş pe lista specificaţiilor mai este şi sistemul dual camera cu rezoluţie 20MP + 23MP, aşteptat să ofere poze la calitate impresionantă. Singurele detalii confirmate în mod explicit de Huawei sunt folosirea chipsetului Kirin 970 şi capacitatea acumulatorului, de 4000 mAh, suficientă pentru cel puţin o zi de utilizare fără griji.

Mai multe detalii vom afla de la evenimentul oficial de lansare, pregătit pentru data de 16 octombrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video