Huawei Mate 30 lite primeşte specificaţii şi dată de lansare

03.06.2019
Huawei Mate 30 lite primeşte specificaţii şi dată de lansare

În timp ce vârful de gamă Mate 30 se lasă aşteptat până în luna septembrie, versiunea low-cost Mate 30 Lite ar putea fi dezvăluită peste doar câteva zile, Huawei distribuind deja invitaţii pentru evenimentul de lasare.

Potrivit informaţiilor conţinute chiar în invitaţia distribuită pe reţelele de socializare, Mate 30 Lite este un smartphone cu ecran de 6.21” decupat la partea de sus, echipat cu sistem triple camera (24MP senzor principal + 16MP cu lentile wide + senzor de profunzime 2MP). Configuraţia este completată cu chipsetul Kirin 710 ajutat cu 6GB memorie RAM, 128GB memorie internă, senzor de amprente la partea din spate şi ieşire pentru căşti.

Telefonul numit Maimang 8 în pieţele asiatice va avea debutul în cursul zilei de miercuri, 5 iunie. Deocamdată nu este clar dacă Huawei va lansa imediat şi versiunea sa pentru pieţele internaţionale, sancţiunile impuse companiei la presiunea autorităţilor din Statele Unite complicând demersurile pentru punerea în vânzare de noi produse smartphone.

Judecând după imaginile furnizate, aceasta ar putea fi şi un rebrand al modelului Huawei P smart+ 2019 (lansat anul trecut), adaptat cu mai multă memorie RAM şi spaţiu de stocare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult