Huawei Mate 8 surprins iar în imagini neoficiale

19.11.2015
Huawei Mate 8 surprins iar în imagini neoficiale

Mai este doar o săptămână până când vom vedea Huawei Mate 8, noul vârf de gamă al companiei chineze. Acest lucru înseamnă că deja începem să vedem puţină agitaţie în jurul său în mediul online, unde deja au început să apară noi imagini cu dispozitivul. Avem la îndemână o nouă imagine cu spatele lui Mate 8, care oferă câteva detalii destul de interesante despre ceea ce va oferi Huawei la sfârşit de 2015.

Noul phablet Mate 8 pare a fi realizat din aluminiu integral (deşi există zvonuri care sugerează că spatele ar putea fi din metal, şi doar rama să fie metalică). Textura de pe spate ar putea sugera un tratament special al materialului, care să îl facă mai aderent, similar cu ceea ce am văzut pe modelele Samsung Galaxy A. În partea de jos a dispozitivului pot fi observate două grile pentru difuzoare şi microfon, alăturate unui port micro-USB. Huawei nu face trecerea la noul standard USB Type-C încă, probabil pregătind acest moment pentru un alt model care va veni în 2016. În partea de sus poate fi observată camera foto cu un blitz şi ceea ce pare a fi un sistem de auto-focus cu laser, cât şi un senzor de amprentă circular, asemănător cu cel folosit pe Nexus 6P, un model dezvoltat tot de Huawei.

Specificaţiile tehnice zvonite includ un ecran AMOLED de 6” cu rezoluţie Full HD, noul chipset proprietar HiSilion Kirin 950, opţiuni de 3, respectiv 4 GB memorie RAM în funcţie de spaţiul de stocare integrat (32 sau 64 GB), camera foto de 16 megapixeli şi un acumulator de 4.100 mAh. Huawei a programat un eveniment de lansare pentru acest telefon în China pe 26 noiembrie. Cu siguranţă însă acest model nu va rămâne exclusiv ţării de origine a Huawei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult