Huawei Mate 9, surprins în noi imagini neoficiale

31.10.2016
Huawei Mate 9, surprins în noi imagini neoficiale

Aşteptat pentru lansarea oficială chiar în această săptămână, noul phablet Huawei Mate 9 poate fi admirat într-o nouă serie de imagini, surprinzând versiunea în carcasă aurie a telefonului.

Huawei Mate 9 şi Mate 9 Pro vor fi echipate cu display-uri cu diagonală de 5,9”. În timp ce modelul de bază vine cu un panou Full HD, versiunea Pro este echipată cu un panou curbat AMOLED QHD (2560 x 1440 pixelI). Ambele vor beneficia de noul chipset ultra-performant proprietar HiSilicon Kirin 960 şi vor veni în mai multe versiuni. Cele cu 4 GB memorie RAM vor avea opţiunile de stocare de 64 şi 128 GB, în timp ce versiunea cu 6 GB RAM va beneficia de 256 GB stocare.

Fără o diferenţiere categorică faţă de tendinţele de design observate deja la alte modele smartphone, Huawei Mate 9 se prezintă într-o carcasă din aluminiu şlefuit cu margini curbate, având decupajele pentru antenă delimitate cu lini drepte, realizate folosind inserţii din plastic alb.

În mod surprinzător, ţinând cont de anunţurile anterioare privind extinderea parteneriatului cu Leica, carcasa lui Mate 9 nu pare să includă însemnele celebrului producător german de lentile. În plus, sistemului dual-camera pare să-i lipsească ornamentul negru aplicat în jurul lentilelor, venind în contradicţie cu imaginile anterioare, descrise ca reprezentând designul final al telefonului.

Părând mai degrabă falsuri, noile imagini nu fac decât să alimenteze curiozitatea fanilor, în aşteptarea evenimentului de lansare care a trebui să aibă loc peste trei zile.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult