Huawei P Smart 2019 a apărut în oferta unui magazin din Franţa, confirmând preţul la vânzare

12.12.2018
Huawei P Smart 2019 a apărut în oferta unui magazin din Franţa, confirmând preţul la vânzare

Aşteptat să fie un best-buy al începutului de an, noul model Huawei P Smart şi-a făcut apariţia în oferta unui magazin online din Franţa, confirmând principalele specificaţii şi preţul la vânzare.

Seria P Smart s-a dovedit a fi un real succes, telefonul oferind un balans interesant între performanţă şi preţul accesibil, continuarea seriei şi în anul 2019 fiind practic asigurată. Huawei P Smart 2019 vine  cu hardware înbunătăţit, livrat la un preţ similar cu cel al best buy-ului lansat în prima jumătate a anului curent.

Apărând cu preţul de 250 euro, Huawei P Smart 2019 este livrat cu un ecran  de 6,2” cu rezoluţie Full HD+, decupat în partea de sus în formă de picătură de apă, pentru a face loc camerei frontale. La interior găsim Kirin 710, cel mai puternic chipset Huawei din gama de medie, un octa-core cu patru nuclee Cortex-A73 şi alte patru Cortex-A53. Configuraţia este complementată cu 3GB memorie RAM, 64GB spaţiu de stocare expandabil şi un acumulator de 3400 mAh. Camera foto principal oferă rezoluţie 13MP+2MP.

Huawei P Smart 2019 oferă suport dual SIM, mufă jack 3.5 mm pentru căşti, modul radio FM, senzor de amprente la partea din spate şi vine echipat cu versiunea Android 9.0 Pie deja instalată. Aparent, telefonul are şi o versiune P Smart + cu 4GB RAM şi 64GB stocare internă, oferită la preţul de 300 euro.

Încă neanunţat oficial, telefonul ar putea apărea în stocurile magazinelor încă din data de 2 ianuarie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult