Huawei P Smart 2019 ar putea fi telefonul best-buy al începutului de an

23.11.2018
Huawei P Smart 2019 ar putea fi telefonul best-buy al începutului de an

P Smart s-a dovedit a fi un adevărat succes, oferind un balans interesant între performanţă ridicată şi un preţ scăzut, iar Huawei consideră că merită să încerce să capitalizeze pe baza acestui succes cu un model nou din această nouă serie. Conform unor informaţii neoficiale, compania plănuieşte să lanseze P Smart 2019, cu hardware înbunătăţit, care să fie livrat la un preţ similar cu cel al best buy-ului lansat în prima jumătate a anului curent.

Conform WinFuture, noul Huawei P Smart 2019 ar putea fi livrat cu un ecran  de 6,2” cu rezoluţie Full HD+, decupat în partea de sus discret, în formă de picătură de apă, pentru a găzdui camera frontală. La interior, acesta ar putea integra un chipset Kirin 710, cel mai puternic model al companiei din gama de medie, un octa-core cu patru nuclee Cortex-A73 şi alte patru Cortex-A53. Configuraţiile sunt unele deja standard pentru gama de dispozitive de medie, cu 3+32 sau 4+64 GB, în timp ce acumulatoruld e 3.320 mAh pare să fie de ajuns pentru cel puţin o zi de utilizare.

Galerie foto

Este interesant însă faptul că Huwei ar putea păstra pe modelul P Smart 2019 mufa micro-USB, în ciuda faptului că încearcă să integreze cât mai multă tehnologie de top în acesta, inclusiv AI. Asemeni altor dispozitive mai scumpe şi chiar modelelor companiei „înrudită” Honor, Huawei P Smart 2019 va fi livrat cu o cameră AI duală, însă nu este clar cum va afecta asta calitatea fotografiilor.

Preţul lui Huawei P Smart 2019 va fi undeva în jurul sumei de 250 de euro, iar lansarea ar trebui să aibă loc „în curând”, însă nu este clar dacă va prinde ultima parte a lui 2018, sau se va lansa abia anul viitor.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult