Huawei înregistrează câteva nume pe care le poate folosi pentru telefonul său pliabil

22.11.2018
Huawei înregistrează câteva nume pe care le poate folosi pentru telefonul său pliabil

Fie că le vrem sau nu, dispozitivele pliabile vor ajunge în magazine în următoarele câteva luni, iar Samsung şi Huawei par să fie primele companii importante care vor investi foarte mult în această tehnologie. În timp ce Samsung a şi demonstrat tehnologia în public, Huawei pare să se rezume la declaraţii, fără să arate un anume produs. Totuşi, compania lucrează de zor pentru a pregăti terenul pentru lansare, înregistrând deja mai multe nume pentru primul său dispozitiv pliabil.

Conform Android Headlines, primul smartphone pliabil de la Huawei va fi încadrat în gama „Mate” de dispozitive. Compania a înregistrat patru nume posibile pentru acesta, câteva dintre ele fiind foarte similare cu numele care au apărut în zvonurile despre noul dispozitiv flexibil de la Samsung.

Avem Mate F, Mate Flex, Mate Flexi şi Mate Fold, fiecare dintre acestea sugerând că avem de a face cu un dispozitiv pliabil. Dintre toate, doar ultimele două par să fie mai „originale”, nume precum Galaxy F şi Galaxy Flex fiind deja luate în considerare de către Samsung, care a înregistrat la rândul său câteva astfel de mărci înaintea prezentării care a avut loc în San Francisco în urmă cu două săptămâni.

Din păcate, cam aici se opresc informaţiile noi referitoare la noile smartphone-uri Huawei pe care le avem. Conform declaraţiilor reprezentanţilor Huawei, anul viitor sunt pregătite smartphone-uri cu mai  mult de trei camere şi capabilităţi de conectivitate 5G, deci nu ar fi ieşit din comun să ne aşteptăm ca dispozitivul pliabil al companiei să beneficieze de câteva dintre aceste noi tehnologii.

De asemenea, se zvoneşte că telefonul pliabil de la Huawei va fi echipat cu display-uri mai mari decât cele ale dispozitivului Samsung cu ecran Infinity-Flex.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult