Huawei P Smart Z cu cameră retractabilă, lansat pentru piaţa din România la un preţ accesibil

Huawei P Smart Z cu cameră retractabilă, lansat pentru piaţa din România la un preţ accesibil

Cu ecran fără notch FullView şi cameră foto retractabilă, Huawei P Smart Z este o alegere interesantă pe segmentul de buget.

HUAWEI P Smart Z vine cu o serie de atuuri interesante: fotografiere asistată de inteligenţa artificială, durată mare de viaţă a bateriei, ecran cu rezoluţie înaltă şi fără breton sau margini groase lăsate în lateral.

Datorită mutării camerei secundare şi a senzorului de lumină ambientală, HUAWEI P Smart Z obţine un raport de aspect de 19,5:9, ecranul de 6,59 inch ocupând 91% din partea frontală a telefonului. Acesta foloseşte rezoluţie 2340×1080 pixeli şi are o densitate de 391 ppi, suficient pentru redarea elementelor grafice şi text în condiţii optime de claritate.

La interior, HUAWEI P Smart Z  ascunde un chipset Kirin 710, foarte performant pentru gama mid-range, 4 GB memorie RAM, 64 GB stocare standard şi un acumulator de 4.000 mAh. Pe partea din spate, camera foto oferă un senzor principal de 16 megapixeli (f/1.8) şi unul secundar de 2 megapixeli pentru calcularea distanţei în modul portret. Camera frontală retractabilă este echipată cu un alt senzor de 16 megapixeli şi un obiectiv f/2.0.

Adresat în special studenţilor şi tinerilor angajaţi, dornici să beneficieze de un smartphone performant la un preţ atractiv, HUAWEI P Smart Z este disponibil din luna iulie cu preţul recomandat de 1399 lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult