Huawei P10 a fost listat online cu 8 GB memorie RAM şi 512 GB spaţiu de stocare

15.02.2017
Huawei P10 a fost listat online cu 8 GB memorie RAM şi 512 GB spaţiu de stocare

Huawei nu doreşte să ţină lansarea noilor P10 şi P10 Plus secretă, confirmând deja că le vom vedea în cadrul unui eveniment de lansare în cadrul MWC 2017. Ce nu ştim încă este ce vom găsi în carcasa din metal şi sticlă, însă de aceste aspecte se ocupă aparent câteva magazine online din Europa, care au listat deja modelul P10 Plus în ofertă. Aflăm astfel că modelul de top ar putea fi echipat cu hardware foarte puternic, care ar putea depăşi capabilităţile multor laptop-uri din aceeaşi categorie de preţ.

Magazinul Phone House din spania a listat modelul P10 Plus într-o variantă care nici măcar nu a fost zvonită până acum. Este vorba despre un smartphone echipat cu 8 GB memorie RAM, 512 GB spaţiu de stocare şi un display QHD (2560 x 1440 pixeli). Preţul este şi mai surprinzător însă, pentru această configuraţie, magazinul ataşând preţul de 799 euro, mai mult decât decent, având în vedere oferta concurentă.

Cu siguranţă, aceste informaţii nu sunt în niciun caz finale, pagina fiind retrasă la scurt timp după publicare. Alte surse spuneau că modelul P10 Plus ar putea fi echipat cu ecran Full HD şi 6 GB memorie RAM, sau ecran QHD şi 6 GB memorie RAM. Având în vedere că vorbim despre Huawei, toate aceste variante ar putea fi adevărate, întrucât compania obişnuieşte să lanseze smartphone-uri cu acelaşi nume în diferite configuraţii, pentru diverse praguri de preţ.

Este posibil însă ca Huawei să nu meargă atât de departe cu noul P10, configuraţia aşteptată pentru modelul Plus fiind mai degrabă apropiată de cea a lui Mate 9, care vine cu 6 GB memorie RAM, ecran QHD şi 128 GB spaţiu de stocare doar în varianta Pro, care are un preţ apropiat de 1000 de euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult