Huawei P11/P20 se va lansa în luna martie la Paris

01.02.2018
Huawei P11/P20 se va lansa în luna martie la Paris

În ciuda faptului că nu a făcut niciun anunţ oficial, Huawei a început să trimită invitaţi către presă şi parteneri pentru un eveniment care va avea loc la sfârşitul lunii martie în Paris. Acesta ar putea fi centrat în jurul lansării noii game de smartphone-uri de top din seria P, care de obicei erau anunţate la MWC. Anul acesta, Samsung pare să fi descurajat orice fel de lansare importantă, anunţând evenimentul dedicat lui Galaxy S9 chiar cu o zi înainte de debutul târgului de tehnologie din Barcelona.

Conform informaţiilor disponibile în acest moment, care nu pot fi momentan confirmate, Huawei pregăteşte prezentarea a trei modele de dispozitive care ar putea folosi fie numele P11, firesc după modelul P10 de anul trecut, sau numele P20, un o schimbare completă a regulilor de numerotare a generaţiilor de dispozitive Huawei.

Detaliile despre aceste modele sunt puţine, însă leak-urile de până acum sugerează că cel puţin unul dintre modele va avea „breton” similar cu cel de pe iPhone X, acolo fiind integrat un sistem de recunoaştere facială similar cu Face ID. Alte caracteristici importante ar fi display-urile 18:9 şi sistemul foto cu trei camere, după ce Huawei a fost unul dintre primii producători care au împins pe piaţă sistemul dual-camera. P11/P20 în varianta standard şi modelul Plus/Pro vor fi de asemenea echipate cu chipset-ul Kirin 970, pe care l-am întâlnit pe Mate 10 Pro în toamna anului trecut, în timp ce varianta „Lite” sunt puţine în acest moment.

Lansarea este programată pentru data de 27 martie în Paris, cu aproape o lună mai târziu decât evenimentul de lansare de anul trecut organizat pentru P10, care a avut loc la MWC.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult