Huawei P50 Pro+ apare în noi imagini neoficiale cu un sistem de camere ciudat

25.03.2021
Huawei P50 Pro+ apare în noi imagini neoficiale cu un sistem de camere ciudat

Primele imagini neoficiale cu ceea ce părea a fi Huawei P50 Pro prezentau un modul de cameră ciudat, cu două cercuri mari acolo unde ne-am fi obișnuit să vedem camerele foto. Noile imagini, care par să fie bazate pe informații puțin mai detaliate, prezintă un modul de cameră chiar mai complex decât părea inițial, la fel de mare, dar cu mult mai multe camere. Cele două cercuri par a fi de fapt două părți diferite ale sistemului, fiecare găzduind mai mulți senzori foto.

Huawei P50 Pro+ ar putea folosi un sistem cu cinci camere foto

Imaginile inițiale au fost publicate pe internet de OnLeaks, o sursă destul de bună de astfel de imagini neoficiale. OnLeaks pune de obicei mâna pe documentele trimise producătorilor de carcase înainte de lansare și creează modele 3D cu telefoanele, pentru a ne arăta, în linii mari, cum ar putea arăta produsul final. Noile imagini vin de la @HoiINDI, un nou leaker, care oferă imagini similare, din surse similare.

În cazul de față avem ceea ce pare a fi Huawei P50 Pro+, avem de a face cu un sistem cu cinci camere foto, divizați în două module separate. În partea de sus apare ceea ce poate fi o cameră cu zoom periscopic, alături de o cameră mai mică, în timp ce în partea de jos avem alte trei camere și un senzor mai ciudat, de culoare roșie, care ar putea fi o cameră 3D TOF.

Pe partea din față, telefonul ar putea adopta un nou design pentru decupajul camerei din display. Anterior, Huawei a folosit decupaje în colțul din stânga, unde găzduia camera frontală și încă o cameră secundară sau un senzor 3D. Acest render 3D cu Huawei P50 Pro+ mută decupajul în poziție centrală. De asemenea, acolo pare să apară un singur senzor foto.

Conform acestor imagini, Huawei va continua să ofere un ecran cu o curbură extremă pe laterale, spre diferență de Samsung și alți producători care au început să renunțe la acest design.

huawei p50 pro+ screen detail

Desigur, HoiINDI este o sursă de informații neoficială, așa că aceste imagini s-ar putea dovedi a fi bazate pe informații false sau care nu mai sunt de actualitate. Seria Huawei P50 era inițial programată să debuteze la sfârșitul lunii martie, însă zvonurile spun acum că acest eveniment de lansare a fost amânat până în luna mai. Până când modelele vor ajunge efectiv pe piață, s-ar putea să vedem câteva diferențe în materie de design.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult