Este Huawei P50 Pro un telefon urât? Primele imagini de prezentare nu sunt prea încurajatoare

11.03.2021
Este Huawei P50 Pro un telefon urât? Primele imagini de prezentare nu sunt prea încurajatoare

P50 Pro va fi flagship-ul Huawei în 2021, un eventual eșec rezultat din selectarea unui design de carcasă neinspirat putând îngropa șansele producătorului chinez pentru relansarea în piețele smartphone globale.

Huawei P40 Pro vine cu o curbură mai mare a ecranului decât ne-am obișnuit să vedem pe smartphone-uri de generație recentă. Însă nu asta e problema. Ilustrată cu noi randări neoficiale, partea din spate a telefonului apare cu un ornament pentru camera foto supradimensionat și de formă ovală.

Deși Apple și Google au ales în cele din urmă forma pătrată a camerei foto, de fapt Huawei a fost cel care a folosit pentru prima dată un astfel de design. Singura diferență este că pe seria Mate 20 camera foto era poziționată central și nu spre colțul carcasei. De asemenea, Huawei a încercat și o cameră foto cu design circular, cel mai probabil inspirat de la telefoanele Motorola. Acesta din urmă nu a primit prea multe aprecieri, decizia Huawei de a continua pe aceeași direcție părând de neînțeles.

Huawei P50 Pro

Potrivit randărilor neoficiale, Huawei P40 Pro vine cu o cameră foto de forma a două inele alăturate, încercuite într-un oval mai mare. Putem doar specula asupra numărului de senzori adăposti într-un spațiu atât de mare.

Dimensiunile lui Huawei P50 Pro sunt 159 mm înălțime și 73 mm lățime. Asta sugerează că avem de a face cu un telefon mai mic decât P40 Pro-ul de anul trecut, dar puțin mai lat.

Partea din față păstrează un design mai convențional, dar care se îndepărtează de identitatea seriilor anterioare Huawei Pro. Potrivit zvonurilor, producătorul va renunța la configurația cu două camere foto orientate în față, aplicând ecranului de 6.6 inch o singură perforație centrală, maximizând astfel suprafața de afișare.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult