Huawei P9 şi sistemul său dual-camera, surprins în primele poze-spion

02.03.2016
Huawei P9 şi sistemul său dual-camera, surprins în primele poze-spion

LG G5 nu va fi singurul smartphone cu sistem dual-camera lansat în acest an, chinezii de la Huawei venind cu propriul smartphone high-end, echipat cu o cameră foto duală şi hardware de ultimă generaţie.

Huawei P9

Absent de la expoziţia Mobile World Congress de săptămâna trecută, Huawei P9 îşi face acum apariţia într-o primă serie de poze-spion, confirmând o bună parte dintre specificaţiile cunoscute anterior doar din zvonuri.

Noul vârf de gamă Huawei vine într-o carcasă elegantă, confecţionată dintr-o singură bucată de aluminiu, adăpostind un ecran de 5.2˝ şi două camere foto, fiecare cu rezoluţie 12 MP şi lentile uşor diferite. La fel ca predecesorul Honor 6 Plus, Huawei P9 vine echipat cu un senzor de amprente, montat pe spatele carcasei.

La interior găsim o configuraţie motorizată de cel mai puternic chipset Huawei al momentului, modelul Kirin 955 cu CPU octa-core (până la 2.5 GHz) şi GPU Mali T880MP4, respectiv o cantitate de 4 GB memorie RAM. Aparent, va exista şi o a doua versiune Huawei P9 cu preţ ceva mai accesibil, echipată cu chipsetul kirin 950 (CPU la 2.3 GHz) şi doar 3 GB memorie RAM. Ambele modele vor vi livrate cu versiunea Android 6.0.1 Marshmallow.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult