Huawei pregăteşte Enjoy 10 Plus, un nou smartphone cu acumulator mare la preţ rezonabil

Huawei pregăteşte Enjoy 10 Plus, un nou smartphone cu acumulator mare la preţ rezonabil

Cunoscută în multe regiuni ale lumii drept Huawei Y, seria de telefoane accesibile Huawei Enjoy trece la o nouă generaţie. Noul model din serie, Huawei Enjoy 10 Plus va fi dezvăluit pentru piaţa din China în ziua de joi, 5 septembrie, cu un design cât se poate de banal dar care include cameră foto retractabilă.

La fel ca şi senzorul de amprente în urmă cu câţiva ani, camera foto retractabilă a apărut mai întâi la telefoane din gama de top, fiind primită cu entuziasm de cumpărători. În mod inevitabil, vom vedea această dotare tot mai mult, inclusiv la modele smartphone din gama mid-range.

Uşor diferit de modelul  Huawei Y9 Prime dezvăluit în luna mai 2019, Enjoy 10 Plus probabil că va avea un preţ similar, apropiat sumei de 220 euro.

Lista specificaţiilor nu este cunoscută, însă putem aştepta să găsim hardware împrospătat, Huawei înlocuind chipsetul Kirin 710 (12nm) cu succesorul Kirin 810, realizat folosind un proces de fabricaţie pe 7nm care ar trebui să ofere creşteri de performanţă sesizabile.

Dincolo de prezenţa unei camere frontale tip pop-up, teserul video distribuit înaintea evenimentului de lansare mai confirmă doar prezenţa unui sistem triple-camera la partea din spate şi senzorul de amprente capacitiv. Probabil că ecranul va fi foarte asemănător modelului FHD+ de 6.59” cu tehnologie LCD întâlnit la  modelul deja lansat. Mai putem aştepta să găsim cel puţin un acumulator de 4000 mAh, oferind aproximativ două zile de autonomie.

Cu finisaje din policarbonat la partea din spate, dar acumulator generos la interior, Enjoy 10 Plus nu va fi nici uşor în buzunar şi nici rezistent la uzură în condiţiile folosirii fără carcasă de protecţie. Dar la acest nivel de preţ nu putem aveam mari pretenţii. Per total, Enjoy 10 Plus ar putea deveni un veritabil best-buy pentru regiunile unde este disponibil în magazine.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult