Iată cum arată Galaxy S21 FE din toate unghiurile. Model 3D

22.08.2021
Iată cum arată Galaxy S21 FE din toate unghiurile. Model 3D

Acum că lansarea Galaxy Z Fold3 și Flip3 a trecut, Samsung mai are un singur dispozitiv important de lansat pentru anul 2021. S-a vorbit mult despre cel de-al doilea smartphone din gama „FE” (Fan Edition), și se pare că ne apropiem repede de momentul anunțului oficial. Galaxy S21 FE ar putea fi anunțat din săptămână în săptămână, iar acum avem și imagini din toate unghiurile cu dispozitivul, realizat după planurile neoficiale: un model 3D care poate fi explorat complet.

Design-ul lui Galaxy S21 FE, confirmat din nou

Evan Blass, „leaker” cu renume pe internet, a publicat pe contul său de Twitter un link către site-ul Sketchfab. Accesarea acestui link pornește un player care permite vizionarea unui model 3D al telefonului Galaxy S21 FE de la Samsung, care poate fi controlat complet, putând mișca telefonul în toate unghiurile posibile, poți face zoom și poți vedea fiecare mic detaliu.

Nu avem foarte multe noutăți de văzut, întrucât imagini 2D similare au tot apărut în ultimele câteva luni pe internet. Zvonurile anterioare sugerau că telefonul ar fi fost programat pentru lansare alături de telefoanele pliabile, însă criza de semiconductoare la nivel global ar fi dus la amânarea dispozitivului.

Cert este că acest model pare să fie făcut minuțios pe baza unor planuri oficiale și vedem pentru prima dată faptul că modulul de cameră este diferit față de Galaxy S21, lansat în ianuarie. Acela prelungea rama metalică până deasupra camerelor, pe când S21 FE beneficiază de un capac din plastic care acoperă întreaga suprafață din spate, într-o manieră similară cu ceea ce vedem pe dispozitivele Galaxy A. Forma și design-ul general rămân însă similare. Singura altă diferență notabilă ar fi dimensiunea ecranului.

Se zvonește că Galaxy S21 FE va folosi un ecran cu diagonală de 6,4” și va integra un chipset Snapdragon 888. Totuși, alte zvonuri sugerează că, spre diferență de modelul S20 FE, care a fost livrat doar cu procesoare de la Qualcomm, este posibil ca Samsung să aducă pe piață și modele cu Exynos 2100.

Oricare ar fi situația, Galaxy S21 FE este așteptat la un preț scăzut față de originalul Galaxy S21. Dacă reușește să scadă destul de mulți bani din preț, Samsung ar putea avea un nou best buy în ofertă, care să concureze cu recent lansatul OnePlus Nord2, unul dintre cele mai ușor de recomandat telefoane din 2021 de până acum.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult