Imagini neoficiale cu Sony Xperia XA3, XA3 Ultra şi L3 au apărut pe internet

08.10.2018
Imagini neoficiale cu Sony Xperia XA3, XA3 Ultra şi L3 au apărut pe internet

În ciuda faptului că smartphone-urile Sony nu se vând aşa bine în ultimii câţiva ani, compania are în continuare o bază de fani dedicaţi care aşteaptă cu sufletul la gură noile lansări. După Xperia XZ3, compania plănuieşte să consolideze şi oferta mid-range premium, pregătind modelele Xperia XA3 şi XA3 Ultra, alături de un nou model din gama inferioară, Xperia L3.

Cele trei noi smartphone-uri nu au fost prezentate în mod oficial, însă detalii despre acestea, cât şi imagini 3D realizate după proiectele originale oferită către producătorii de accesorii au ajuns deja pe internet, graţie MySmartPrice, PriceBaba şi OnLeaks, surse de informaţii „neoficiale” cu renume.

Xperia XA3 reprezintă trecerea ofertei mid-range la un nou design, ceva mai modern. Vem de a face cu primul ecran pe format 18:9 de pe dispozitivele mai modeste de la Sony, acesta făcând un salt mare de la generaţi trecută, cu o diagonală de 5,9” (faţă de 5,2”). Acesta păstrează rezoluţia Full HD+ şi adaugă un procesor îmbunătăţit, Snapdragon 660 şi 6 GB memorie RAM. De asemenea, butonul de power de pe laterală include şi un senzor de amprentă, asemeni altor modele de top ale companiei.

Galerie foto

În cazul lui Xperia XA3 Ultra, diferenţele sunt doar de dimensiuni, telefonul adoptând aceeaşi platformă hardwre precum modelul XA3 „simplu”. Acesta va beneficia de un ecran cu diagonală de 6,5” (upgrade de la 6” pe XA2 Ultra) şi va adoptaa acelaşi design cu spate metalic şi buton de power cu senzor de amprentă integrat pe laterală.

În cele din urmă, Modelul Xperia L3 va beneficia de un ecran de 5,7” pe format 18:9 şi rezoluţie Full HD+, însă nu există alte detalii despre hardware-ul său intern. Ce ştim însă este faptul că senzorul de amprentă rămâne pe laterală şi pe acest model.

Anunţurile oficiale pentru aceste modele sunt aşteptate în luna ianuarie la CES 2019.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult