Imagini noi cu seria Galaxy S23 înainte de lansare. Se confirmă noul design al camerelor [FOTO]

17.12.2022
Imagini noi cu seria Galaxy S23 înainte de lansare. Se confirmă noul design al camerelor [FOTO]

Seria Galaxy S23 se apropie de inevitabila lansare de la începutul anului 2023, iar detaliile obținute pe căi neoficiale despre dispozitive încep să picteze un tablou din ce în ce mai complet despre design-ul și capabilitățile celor trei telefoane noi de la Samsung. Recent, o selecție de fotografii a fost publicată pe internet, care dezvăluie design-ul „aproape” final al telefoanelor. Este important de menționat că în aceste imagini sunt portretizate machete, nu telefoanele reale.

Seria Galaxy S23 nu va reprezenta un upgrade major la capitolul design

Aceste machete sunt folosite în general de către companiile producătoare de accesorii precum huse, pentru a se asigura că produsele lor sunt 100% compatibile cu telefoanele care vor fi lansate. Acestea și telefoanele sunt dezvoltate în paralel, iar Samsung oferă acestor companii planuri cât mai detaliate pentru a avea huse, folii pentru ecran și alte accesorii disponibile la lansare.

samsung-galaxy-s23-s23-plus-and-s23-ultra-dummy-units-compared-in-leaked-pictures

Se pare că leak-urile anterioare, care vorbeau despre un design inspirat de S22 Ultra au fost adevărate, întrucât toate cele trei telefoane au camere foto amplasate direct pe capacul de pe spate, fără o „insulă” care să le încadreze. De altfel, Galaxy S23 și S23+ (sau Pro?) beneficiază în continuare de câte trei camere foto, în timp ce modelul Ultra pare că s-a schimbat cel mai puțin și va integra patru camere, la fel ca pe generațiile anterioare.

samsung-galaxy-s23-s23-plus-and-s23-ultra-dummy-units-compared-in-leaked-pictures-428

Variantele de bază vin în continuare cu margini rotunjite, în timp ce S23 Ultra păstrează design-ul de „Note” cu colțuri ceva mai ascuțite. Stylus-ul rămâne pe partea din stânga, iar butoanele de power și volum pe dreapta. Modelele fotografiate au și un decupaj pentru antenele mmWave, sugerând că sunt variante de machete ale telefoanelor care se vor vinde în SUA. În Europa, acel decupaj nu va fi prezent pe carcasa telefoanelor.

sursa: /leaks

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult