Imagini noi cu un posibil Samsung Galaxy S III

19.04.2012
Imagini noi cu un posibil Samsung Galaxy S III

Cei de la Gizmodo.com au publicat două imagini cu un smartphone care ar putea fi viitorul Samsung Galaxy S III. Le puteţi admira mai jos şi voi încerca să prezint câteva motive pentru care terminalul de faţă nu poate fi mult-aşteptatul telefon de la Samsung. Şi dacă vă întrebaţi de ce arată atât de urât pozele de mai jos, ţineţi cont că sunt realizate cu un iPad.

Aşa arată Samsung Galaxy S III? Probabil că nu.

Dacă ne bazăm pe zvonurile de până acum, următorul top de gamă de la Samsung va avea o carcasă cu aspect ceramic. Ea ar putea fi similară cu cea a lui HTC One S pe culoarea negru. Deşi telefonul de aici are o carcasă mată, există un anumit grad de reflexie a luminii. Cel puţin nu vorbim de plastic negru lucios. Butonul Home de sub ecran ar confirma zvonurile din ultimele săptămâni. Deşi Samsung Galaxy S III rulează Android 4.0, producătorul nu a vrut să renunţe la acel buton fizic.

O carcasă cu aspect ceramic?

Probabilitatea ca aceasta să fie Samsung Galaxy S III este redusă deoarece acesta este un telefon urât. Formele sunt într-adevăr simple, însă nu cred că Samsung ar lansa aşa ceva pe post de top de gamă. Şi dacă mergem în această direcţie, să ţinem cont şi de alte informaţii apărute. Producătorul coreean se pare că a trimis mai multe prototipuri Samsung Galaxy S III către diverşi operatori din lume pentru teste. Aceste prototipuri au fost integrate în carcase total diferite de cea ce urmează să fie prezentată oficial publicului. Apple a apelat la aceeaşi strategie înainte de lansare lui iPhone 4. Telefonul a fost deghizat în iPhone 3GS pentru a nu atrage atenţia când era folosit în teste reale.

Din fericire, aşteptarea nu va mai dura mult. Samsung Galaxy S III, cu procesor quad core integrat într-un chipset Exynos, va fi prezentat în curând, în cadrul unui eveniment de la începutul lunii mai.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News