Încă un OnePlus Nord2 a explodat, de data aceasta în India. FOTO

08.11.2021
Încă un OnePlus Nord2 a explodat, de data aceasta în India. FOTO

Un telefon OnePlus Nord2 ar fi explodat subit în buzunarul unui utilizator din India, lăsând o rană de dimensiuni mari în zona piciorului. Suhit Sharma, un utilizator de Twitter a anunțat acest eveniment neplăcut și a publicat fotografii cu telefonul, pantalonii și piciorul victimei. Evenimentul a avut loc pe 3 noiembrie, însă până acum OnePlus nu a comentat public pe baza acestui eveniment. Aceasta nu este prima dată când noul OnePlus Nord2 este implicat într-un astfel de incident. ATENȚIE! Imaginile din galerie și din postarea de pe Twitter pot avea un impact emoțional.

Fotografiile sugerează că bateria unui OnePlus Nord2 a explodat în buzunarul utilizatorului

În luna august, un alt telefon OnePlus Nord2 a luat foc în geanta unei utilizatoare din Turcia la numai câteva zile de la lansare. La momentul respectiv, reprezentanții OnePlus au promis că vor investiga acest caz și că vor încerca să determine ce a dus la această problemă. În ambele situații, telefonul nu era în mod activ în utilizare, fiind depozitat în geantă, respectiv buzunar.

Suhit Sharma, cel care a publicat fotografiile (și care nu este victima din acestea) a declarat pe Twitter că urmează să viziteze un service OnePlus din India pentru a preda telefonul. Acesta va fi folosit probabil în investigații ulterioare, pentru a evita astfel de cazuri în viitor. Vom actualiza acest articol cu noi informații din partea companiei sau din partea celui care a publicat fotografiile, atunci când vor fi disponibile.

Momentan cazurile de explozie cu modelul OnePlus Nord2 nu sunt în număr atât de mare încât să devină o problemă pentru companie, așa cum s-a întâmplat cu Galaxy Note7 pentru Samsung în urmă cu câțiva ani. De-a lungul timpului, mai multe telefoane de la diverse companii au luat foc sau au explodat subit, fără ca întreaga linie de dispozitive să fie afectată.

Noi am testat OnePlus Nord2 în preajma lansării, iar unitatea de test pe care am primit-o nu a fost afectată de probleme de supraîncălzire a bateriei, în ciuda încărcării la putere înaltă. Acesta este în continuare unul dintre cele mai ușor de recomandat dispozitive mid-range ale anului, fiind echipat cu un procesor MediaTek performant, o cameră de 50 megapixeli performantă și un ecran foarte bun.

sursa: Twitter

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult