Un telefon OnePlus Nord 2 a explodat în Turcia. Compania investighează situația

02.08.2021
Un telefon OnePlus Nord 2 a explodat în Turcia. Compania investighează situația

Nord 2 este unul dintre cele mai interesante smartphone-uri lansate în 2021 și cel mai ușor model de recomandat din oferta OnePlus. Totuși, noul telefon, care abia începe să fie livrat către clienți, debutează cu stângul. O utilizatoare de OnePlus Nord2 a publicat pe internet fotografii și informații despre noul său telefon, care aparent a luat foc în geantă, în timp ce ea era pe bicicletă. Aceasta pare să fie singura problemă de acest gen raportată momentan, însă OnePlus a declarat deja că va investiga incidentul.

OnePlus Nord 2 a fost lansat în urmă cu doar câteva zile

Ankur Sharma, soțul utilizatoarei, a publicat pe contul său de Twitter imagini cu un OnePlus Nord 2, telefon lansat în urmă cu doar o săptămână, care pare să fi luat foc, într-o manieră nu tocmai diferită față de ceea ce a pățit și Samsung cu modelul Galaxy Note7 din 2016. Telefonul, care pare că a ars din interior este complet nefuncțional, însă OnePlus a promis că va rezolva această situație.

„Astăzi de dimineață la ora 6AM (Istanbul), soția mea a plecat să se plimbe pe bicicletă cu noul său OnePlus Nord2 (vechi de 5 zile) în geantă. Dintr-o dată, telefonul a explodat și a început să iasă fum din el. Din cauza exploziei, aceasta a făcut accident. Este traumatizată după incident.”

Mesajul original a dispărut între timp de pe Twitter, însă OnePlus îi răspunseseră deja înainte să scoată imaginile:

„Bună Ankur. Suntem dezamăgiți de experiența pe care o ai. Suntem foarte îngrijorați și dorim să ne achităm față de tine. Te rugăm să ne contactezi printr-un mesaj privat pentru a ne lua revanșa și să rezolvăm această problemă pentru tine.”

Sharma a răspuns la rândul său acestui mesaj:

„Intenția post-ului meu era să înțeleg motivul pentru care s-a întâmplat, iar în cazul în care există probleme să fie rezolvate pentru a evita alte situații similare, iar OnePlus deja a recunoscut problema, a spus că va lucra să o rezolve și deja a început testarea.”

Momentan, OnePlus nu pare să considere acest incident o problemă destul de gravă pentru a scoate telefonul de la vânzare. De altfel, fiind un singur astfel de incident raportat, probabil că nu este vorba despre o situație similară cu cea cu care s-a confruntat Samsung.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult