Încă un smartphone Samsung nou va fi lansat înaintea seriei Galaxy S23

10.01.2023
Încă un smartphone Samsung nou va fi lansat înaintea seriei Galaxy S23

Înainte de lansarea Galaxy S23 de pe 1 februarie, eveniment care momentan nu a fost confirmat în mod oficial, Samsung pare că pregătește încă o lansare de smartphone-uri. Site-ul Samsung India a confirmat faptul că pe data de 18 ianuarie, compania pregătește o altă lansare, unde este așteptat un alt telefon, cel mai probabil din gama mid-range. Deși acest eveniment va avea loc în India, este posibil ca telefonul să apară în magazine simultan în toată lumea.

Samsung ar putea lansa Galaxy A34 și A54 în India

Site-ul indian sugerează însă că telefonul care va fi prezentat va oferi un ecran de 6,6” la 120 Hz, ceea ce ar putea însemna că este vorba despre Galaxy A34, un model mid-range din gama inferioară. Zvonurile spun însă că acela ar trebui să fie echipat cu ecran la 90 Hz. Totuși, există posibilitatea să vedem la acest eveniment și probabil cel mai așteptat telefon de către cei cu bugete limitate: Galaxy A54.

Modelele anterioare, precum A52 și A53 au dovedit că pot oferi cam tot ceea ce ai nevoie de la un smartphone, la un preț de sub 400 de euro. Aceste modele vin cu sisteme de camere performante, autonomie bună, încărcare rapidă și chiar rezistență la apă, alături de ecrane de calitate.

Performanța procesorului a fost anterior singurul dezavantaj, dar acesta ar putea fi rezolvat în 2023. Modelul Galaxy A54 ar urma să fie echipat tot cu un ecran de 6,4” cu rezoluție Full HD+ la 120 Hz pe panel OLED, va folosi 8 GB memorie RAM și va fi bazat pe un nou procesor Exynos, modelul 1380.

Oricare ar fi situația, fie că vom vedea doar Galaxy A34, sau A34 și A54 la comun, site-ul Samsung din India dezvăluie culorile în care acestea vor fi disponibile: Awesome Black, Awesome Burgundy și Awesome Green. Având în vedere denumirile, putem presupune că sunt o continuare a nuanțelor de anul trecut. Acelea foloseau un capac pentru spatele telefonului din plastic dur, cu textură mată. Deja am văzut noua direcție de design a noilor modele Galaxy A pe A14 5G, anunțat săptămâna trecută la CES 2023. Cel mai probabil, și noile modele Galaxy A superioare vor fi similare în design.

sursa: Android Authority, Samsung India

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult