Încă un telefon Samsung cu ecran de rezoluţie înaltă şi Android 4.4. Să fie acesta noul Galaxy S5?

Încă un telefon Samsung cu ecran de rezoluţie înaltă şi Android 4.4. Să fie acesta noul Galaxy S5?

Identificat cu numele de cod SM-G900S, acesta pare a fi un nou smartphone cu specificaţii de top pregătit de Samsung pentru lansare la începutul anului 2014, posibil chiar modelul Galaxy S5.

Primul lucru care atrage atenţia este ecranul Super AMOLED de 5.25 inch cu densitate 560ppi, corespunzătoare rezoluţiei 2560×1440. Descrierea furnizată pe website-ul dedicat celebrului benchmark GFXBench menţionează şi prezenţa unui chipset quad-core la 2.5GHz din seria Snapdragon 800, prevăzut cu nucleu grafic Adreno 330. Un alt indiciu ce pare să confirme pedigriul unui smartphone de top este prezenţa versiunii Android 4.4 KitKat, recent lansată de Google.

În mod indirect, existenţa noului smartphone este confirmată chiar de către Samsung, compania anunţând în urmă cu ceva timp planurile pentru lansarea de telefoane cu ecran SuperAMOLED de 560ppi la începutul anului 2014, urmând ca în 2015 să întâlnim primul smartphone cu ecran 4K.

Samsung va lansa un model Galaxy S5 cu ecran curbat?

Totuşi, numele de model nu este consistent cu notarea folosită pentru seria  Galaxy S. În schimb, SM-G900S ar putea identifica o variaţie a modelului Samsung Galaxy Round cu ecran OLED curbat, lansat cu numele de model SM-G910S.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult