Întreaga gamă de telefoane Galaxy A 2022 va beneficia de camere foto cu stabilizare optică

06.09.2021
Întreaga gamă de telefoane Galaxy A 2022 va beneficia de camere foto cu stabilizare optică

Apărând în pliantele publicitare sub denumirea “awesome camera”, camera foto cu stabilizare optică disponibilă cu echipările mid-range ale seriei Galaxy A va fi disponibilă la întreaga gamă de telefoane Galaxy A 2022. Mișcarea face parte din noua strategie de marketing Samsung, vizând o mai bună competitivitate a gamei de telefoane Galaxy A în fața produselor livrate de competiție.

Permițând o mai bună calitate a imaginii, în special pentru pozele obținute în condiții de lumină slabă, tehnologia de stabilizare optică a imaginii și-a făcut mai întâi apariția pe seriile Galaxy A52 și A72, zvonurile circulând cu mult înainte ca Samsung să dea anunțul oficial. Cu luni bune rămase până la anunțarea noii generații de telefoane, aceleași zvonuri încep să reapară, da vizând întreaga seriei de telefoane Galaxy A 2022.

Astfel, dacă la generația actuală Samsung a stabilit ca preț minim pentru includerea tehnologiei OIS pragul de 250 dolari, cerut pentru modelul Galaxy A22, se pare că această dotare va deveni standard pentru întreaga ofertă Galaxy A. Principalul motiv al fi acela că această familie de produse realizează grosul vânzărilor pentru Samsung, producătorul sud-coreean dorind cu tot dinadinsul să nu-și vadă actuala cotă de piață erodată de produsele brandurilor rivale venite din China, tot mai populare în rândul cumpărătorilor din piețele emergente.

Deocamdată, putem doar presupune că includerea acestei dotări nu vine la pachet și cu creșteri de prețuri pe segmentul entry-level. Samsung este așteptat să dezvăluie următoarea generație Galaxy A la începutul anului viitor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult