iPhone 12 intră în producție finală fără ecran la 120 Hz, spun zvonurile

13.09.2020
iPhone 12 intră în producție finală fără ecran la 120 Hz, spun zvonurile

iPhone 12 a intrat în producție, spun zvonurile din industrie, lucru care se întâmplă de obicei cam cu o lună înainte de lansarea oficială a noilor modele. Astfel, dacă aceste informații se dovedesc a fi reale, Apple ar putea să țină o prezentare și să programeze lansarea oficială a telefoanelor pentru mijlocul lunii octombrie, așa cum afirmau și alte zvonuri din ultimele zile. Din păcate însă, modelele iPhone 12 și 12 Pro din această toamnă nu vor avea o funcție mult așteptată: ecran la refresh rate mare.

Noile telefoane Apple ar putea avea ecrane cu performanță sub cele oferite de concurență

Noile informații vin tot de la Jon Prosser, care spune că modelele care au intrat momentan în producție nu includ și varianta cu 120 Hz care era în teste. Prototipul cu numele de cod d6x, cu ecran la 120 Hz nu este produs lângă variantele obișnuite, cu ecrane obișnuite, la 90 Hz. Asta nu scoate din ecuație posibilitatea de a lansa o variantă iPhone 12 Pro sau Pro Max cu ecran la 120 Hz mai târziu, însă cel puțin la lansare, iPhone 12 nu va oferi un ecran rapid.

De altfel, lansarea pentru modelele iPhone 12 ar putea avea loc oricum în două tranșe. Cele mai recente zvonuri sugerau că Apple ar putea lansa două variante la început, un model iPhone 12 normal și un iPhone 12 Pro, cu alte două modele programate pentru lansare câteva săptămâni mai târziu. Cele care întârzie ar putea fi iPhone 12 cu ecran de 5,4”, care ar putea fi cel mai ieftin model, și iPhone 12 Pro Max cu ecran de 6,7”, cel mai scump din gamă.

Alte leak-uri recente sugerează că ambele modele iPhone 12 Pro vor integra un senzor LiDAR, care va fi integrat sub camera ultra-wide. Modulul de cameră își păstrează forma de pe generația iPhone 11 Pro, cu trei camere principale, încadrate într-o formă triunghiulară.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult