Cum ar putea arăta noul iPhone 12 Pro Max

17.04.2020
Cum ar putea arăta noul iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 și iPhone 12 Pro sunt, probabil, cele mai așteptate modele smartphone din acest an, însă iPhone 12 Pro Max este cel pe care fanii Apple îl vor râvni cel mai mult. Chiar dacă anunțul oficial de lansare nu este de așteptat mai devreme de luna septembrie, zvonuri despre acestea apar încă de pe acum, ultima dezvăluire fiind un set de schițe detaliate sustrase din fabricile partenerilor Apple.

Vizând modelul iPhone 12 Pro Max, care va înlocui actualul iPhone 11 Pro Max, schițele probabil adresate producătorilor de carcase de protecție, confirmă dimensiunile exacte și forma noului smartphone. Actualul vârf de gamă oferă un ecran de 6,5 inch și este deja considerat masiv, însă versiunea următoare iPhone 12 Pro Max va fi și mai voluminoasă, chiar dacă ecranul de 6.7 inch va fi încadrat cu o ramă mai îngustă.

Astfel, dacă marginea lăsată în jurul ecranului telefoanelor iPhone 11 Pro Max are o lățime de 2,52mm, la iPhone 12 Pro Max lățimea fi de numai 1,55 mm. Desigur, rețeta este completată și cu o nouă formă a bretonului decupat la partea de sus, sursele indicând că Apple testează două variante de design. Prima ilustrată în redările scăpate pe internet, arătând un iPhone care păstrează înălțimea de breton folosită la modelul actual. Lățimea este însă semnificativ redusă, iar modificările la partea de curbură ajută la folosire mai eficientă a spațiului, lăsând mai multă suprafață de afișare utilă la partea de sus a ecranului.

A doua variantă de design păstrează lățimea de breton folosită în prezent, dar reduce mai mult înălțimea crestăturii aplicate. Probabil că pentru această variantă sunt necesare și unele modificări la partea de hardware, pentru acomodarea senzorilor instalați la partea din față a telefonului.

La fel ca partea din față, spatele telefonului este complet plat, ieșind în evidență doar protuberanța de formă pătrată, care delimitează camera foto. Modulul camerei foto a crescut în dimensiuni – măsoară la 31,75 x 26,87 mm – și, pe lângă configurația triple-camera găzduiește și noul senzor LiDAR.

Pentru o senzație mai plăcută la manevrarea în palme, rama metalică aplicată în lateral are marginile ușor rotunjite.

iPhone 12 Pro Max ar trebui să fie prezentat oficial în luna septembrie, alături de modelele iPhone 12, iPhone 12 Plus și iPhone 12 Pro. Probabil că livrările vor începe în cursul lunii octombrie-noiembrie, din cauza întârzierilor cauzate de COVID-19.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult