iPhone 12 Pro „Sands of Time”: telefonul de 14.000 de dolari care sărbătorește victoria lui Joe Biden în SUA

20.11.2020
iPhone 12 Pro „Sands of Time”: telefonul de 14.000 de dolari care sărbătorește victoria lui Joe Biden în SUA

Producătorul rus de bijuterii Caviar nu face doar telefoane scumpe din metale și pietre prețioase pentru clienți excentrici. În ultima perioadă, telefoanele sale personalizate au fost mai degrabă în zona unor opere de artă, inspirate de războinici, lideri din istorie și evenimente importante. În această categorie intră și noul model de iPhone 12 numit „Sands of Time”, care este dedicat rezultatelor alegerilor din SUA. Chiar dacă nu este realizat folosind aur sau diamante, prețul de pornire tot sare de 14.000 de dolari americani.

Caviar a lansat ediția Sands of Time de iPhone 12 pentru a sărbători victoria lui Biden

iPhone 12 Pro în varianta Sands of Time Edition este produs doar în 46 de exemplare și are pe spate o clepsidră. Cele două cadrane prin care curg bile aurii sunt decorate cu portretele celor doi candidați la președinția SUA: Joe Biden și Donald Trump. Biden este sus, iar Trump jos, iar scurgerea biluțelor reprezintă nisipul din clepsidră și timpul la conducerea țării a lui Donald Trump, care se scurge.

Clipul de prezentare intră în niște zone destul de filozofice, în care se vorbește despre imposibilitatea de a opri trecerea timpului și că timpul este etern, însă în realitate, avem totuși de a face cu niște telefoane Apple personalizate cu titan și decorate cu o clepsidră care costă de peste 10 ori valoarea lor la raft în mod obișnuit.

Este greu de identificat cui sunt adresate aceste modele, însă având în vedere lansările precedente, sigur se găsesc 46 de clienți interesați pentru a avea astfel de telefoane în ediții foarte limitate. Probabil că respectivii vor fi chiar americani, întrucât tot spatele este decorat cu steagul SUA de sus până jos.

Aceste dispozitive sunt niște curiozități interesante și niște obiecte în ediție limitată care costă mult acum, dar a căror valoare nu va fi obligatoriu mai mare în timp. Asta pentru că sunt la bază niște dispozitive mobile cu un „termen de expirare”, în câțiva ani urmând să rămână fără suport software și să devină incompatibile cu noile aplicații și standarde web.

sursa: Caviar

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult