iPhone 15 Pro Max va fi un „super flagship” cu ramă extrem de subțire în jurul ecranului

08.05.2023
iPhone 15 Pro Max va fi un
foto: 9to5mac

Design-ul lui iPhone 15 Pro Max ar fi deja stabilit, telefonul urmând să intre în producție în vara acestui an, pentru a putea ajunge în magazinele din toată lumea cândva în luna septembrie. Se pare că una dintre îmbunătățirile așteptate pentru acest model este confirmată: rama neagră din jurul ecranului va fi semnificativ mai subțire, poate chiar cea mai subțire din piață la momentul lansării.

Diferențele de design între iPhone 15 Pro Max și modelul anterior vor fi subtile

IceUniverse, leaker cunoscut pe Twitter și Weibo pentru informații corecte despre telefoane nelansate, a publicat o imagine în care putem vedea noul panel de sticlă al lui iPhone 15 Pro Max (telefon care ar putea fi numit și Ultra). Acesta nu pare să fie foarte diferit față de ceea ce am văzut în trecut în randări 3D, însă confirmă faptul că rama din jurul ecranului va fi semnificativ mai subțire și poate chiar puțin curbată la margini, având în vedere cum care lumina.

Curbura nu va afecta însă ecranul. Apple va continua să ofere ecrane complet plate, însă pe partea neagră, sticla pare să fie puțin curbată, ceva ce am văzut pe iPhone-uri în trecut înainte de seria iPhone 12, și pe care o întâlnim în continuare pe Apple Watch.

IceUniverse numește acest telefon un „super flagship”, doar pentru că va reuși să scadă și mai mult dimensiunea ramei negre, însă cu siguranță telefonul va avea și alte avantaje pe lângă aspectul exterior premium. De exemplu, noul procesor Apple A17 Bionic este așteptat drept primul cip de telefon pe arhitectură de 3nm. Apoi, acest model ar putea fi primul care adoptă o cameră foto zoom cu obiectiv periscopic, din portofoliul Apple, în timp ce camera principală ar putea primi, de asemenea, un upgrade la un senzor mai mare, de aproape 1”.

În prezent, Xiaomi deține „recordul” pentru cele mai subțiri margini pe lângă display, pe modelul Xiaomi 13 Pro, lansat la începutul anului.

via Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult