iPhone 5 confirmat pentru 12 septembrie, ar putea fi însoţit de noi modele iPod

05.09.2012
iPhone 5 confirmat pentru 12 septembrie, ar putea fi însoţit de noi modele iPod

Zvonul referitor la evenimentul Apple din data de 12 septembrie a fost confirmat oficial de către companie ieri, aceasta trimiţând invitaţiile către presă. În stilul obişnuit Apple, această invitaţie nu specifică în mod clar numele unui produs, dar aluzia folosită de obicei este acum evidentă pentru oricine, cifra 5 putând fi văzută şi din avion.

Odată cu cea de-a şasea generaţie de terminale iPhone, de la care sunt aşteptate un ecran cu diagonală de 4″ şi raport al aspectului 16:9, conectivitate LTE, conector de date modificat şi o carcasă cu un design nou, sunt aşteptate şi actualizări pentru gamele de playere portabile iPod. Modelele Shuffle, Nano şi Touch vor primi şi ele actualizări, dar natura acestora este necunoscută. Dacă toate acestea se vor adeveri, vom afla în seara zilei de 12 septembrie începând cu ora 20 (ora României).

Cel de-al doilea produs Apple aşteptat cu interes, versiunea redusă ca dimensiuni a tabletei Mini, are şanse destul de scăzute să fie prezentă la acest acest eveniment, zvonurile indicând o lansare undeva în cursul lunii octombrie sau noiembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News