Apple lansează iPad mini în octombrie

31.08.2012
Apple lansează iPad mini în octombrie

iPad mini, ofensiva Apple împotriva tabletelor cu ecran de 7 inch este în lucru şi va ieşi la lumină în octombrie, echipat un ecran de 7.85 inch.

În informaţiile furnizate de Bloomberg şi citate din trei surse diferite se dezvăluie că pentru versiunea mai mică a tabletei iPad au fost contracţi doi furnizorii de ecrane: LG Display şi AU Optronics. Aceleaşi surse citează companiile TPK Holding şi Yeh Cheng, cea din urmă fiind o subsidiară Foxconn, ca furnizori pentru învelişul laminat ce îmbracă ecranul tabletei, cu dimensiune de 7.85 inch în diagonală.

Apple lansează iPad mini în octombrie

Potrivit Bloomberg, iPad mini nu va avea ecranul de înaltă calitate promis în unele zvonuri, fiind gândit ca un produs cu preţ competitiv, menit să atace nişa tabletelor din seria Amazon Kindle Fire şi Asus Nexus 7. În prezent nu există indicii care să dezvăluie rezoluţia aleasă pentru noul ecran.

Mai multe informaţii ar putea fi dezvăluite cu ocazia evenimentului de presă Apple aşteptat pentru data de 12 septembrie, când se presupune vă fi prezentată următoarea generaţie de telefoane iPhone.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult