iPhone 6 ajunge în România pe 31 octombrie

iPhone 6 ajunge în România pe 31 octombrie

Apple a anunţat datele pentru următoarele valuri de lansări pentru iPhone 6 şi 6 Plus, pe regiuni. Este vorba despre 36 de ţări care vor primi noile smartphone-uri cu iOS înainte de sfârşitul lunii octombrie, printre care se regăseşte şi România.

Luând lansările în ordine cronologică, Apple va lansa pe 17 octombrie noile modele iPhone 6 în China şi India. Apoi vor urma Republica Cehă, Polonia şi Africa de Sud pe 24 ctombrie. La finalul lunii, pe 31 octombrie, România va primi de asemenea smartphone-urile Apple, alături de Albania, Bosnia, Croaţia, Estonia, Grecia, Guam, Ungaria, Islanda, Kosovo, Latvia, Lituania, Macao, Macedonia, Mexic, Republica Moldova, Muntenegru, Serbia, Coreea de Sud, Slovacia, Slovenia, Ucraina şi Tailanda.

Deja Vodafone şi Telekom au confirmat că vor avea disponibile ambele modele la sfârşitul lui octombrie, însă doar Vodafone a pornit un program de pre-înregistrare. Luând în considerare lansările de iPhone-uri din anii trecuţi, putem presupune că toţi cei trei operatori mari de telefonie mobilă vor avea pe data de 31 cele două smartphone-uri.

La finalul lunii octombrie, iPhone 6 şi iPhone 6 Plus vor fi disponibile în 69 de ţări din lume, depăşind jumătatea numărului anunţat pentru 2014 de 115 ţări. Se pare că acest obiectiv poate fi atins de compania americană, iPhone 6 beneficiind astfel de cea mai rapidă lansare în lume dintre toate smartphone-urile Apple de până acum.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult