iPhone 6 cu display de 5,5 inci şi noile iPad-uri nu au intrat încă în producţie

28.07.2014
iPhone 6 cu display de 5,5 inci şi noile iPad-uri nu au intrat încă în producţie

Nu mai este niciun secret faptul că Apple a trims deja spre producţie modelul de 4,7 inci al lui iPhone 6. Avalanşa de zvonuri, informaţii despre procesul de asamblare şi imaginile cu diverse componente a fost destul de convingătoare până în prezent. Situaţia nu pare să fie prea grozavă în cazul celuilalt model de telefon pe care Apple pare să îl pregătească, care ar trebui să includă un display de 5,5 inci.

Publicaţia chineză UDN a raportat faptul că în acest moment modelul mai mare de iPhone 6 şi noile iPad-uri, produse programate pentru lansare în toamna acestui an, încă nu se află pe linia de asamblare din fabrici. Apple a preferat să construiască mai multe iPhone-uri cu display de 4,7, întrucât planul este să aibă 80 de milioane de unităţi disponibile înainte de finalul lui 2014.

iPhone 6 5,5 inci

Astfel, abia din septembrie va începe asamblarea de noi iPad-uri, în timp ce modelul de 5,5 inci ar putea să nu îşi mai facă apariţia anul acesta, întrucât nu există momentan nicio dată stabilită pentru intrarea sa în producţie. De asemenea, UDN nu menţionează nimic despre noul dispozitiv de tip smartwatch.

Problemele întâmpinate la capitolul asamblarea iPhone-ului mare par să fie destul de serioase. Zvonurile spuneau că atât display-ul, cât şi bateria şi vopeaua de pe carcasă nu au reuşit să se încadreze în standardele de calitate impuse de Apple. iPhone 6 cu display de 4,7 inci pare însă să fie pe calea cea bună, lansarea sa fiind aşteptată în perioada octombrie-noiembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult