iPhone 6 va fi anunţat pe 9 septembrie

29.08.2014
iPhone 6 va fi anunţat pe 9 septembrie

Apple nu a putut ascunde prea bine detaliile viitorului iPhone 6, acesta dezvăluindu-şi până acum suficient de multe secrete pentru a ne permite să ne facem măcar o idee despre cum va arăta viitorul produs. Restul detaliilor vor fi dezvăluite pe data de 9 septembrie, atunci când Apple a anunţat că va organiza tradiţionala sa lansare de toamnă.

Produsul a cărui lansare este sigură este iPhone 6 cu ecran de 4,7”, acesta urmând să fie modelul principal al liniei de telefoane Apple. Enigmaticul model cu ecran de 5,5”, care a fost mult mai timid decât cel de 4,7” şi nu ne-a onorat cu prezenţa sa în prea multe imagini neoficiale, se pare că va întârzia o perioadă deoarece surse multiple au afirmat acest lucru.

Pe lângă terminalul iPhone 6, Apple ar putea aduce la acest eveniment şi enigmaticul ceas inteligent Apple. iWatch, dacă aceasta va fi denumirea reală a produsului, a fost zvonit în multiple rânduri, dar nici o fotografie a acestuia nu a ieşit la iveală până acum. În cazul în care acesta va fi lansat într-adevăr pe 9 septembrie, acesta va fi una dintre surprizele reale ale evenimentului.

Pe lângă iPhone 6 şi, eventual, iWatch, evenimentul Apple ar putea dezvălui şi produse hardware sau servicii născute în urma achiziţiei Beats.

Evenimentul va avea loc pe data de 9 septembrie la ora 20:00 (ora Bucureştiului) şi va fi organizat în De Anza’s Flint Center for the Performing Arts din Cupertino, locul unde acum 30 de ani a fost anunţat primul calculator Mac. Nu suntem prea siguri de ce Apple a ales acest loc plin de semnificaţii, dar putem specula că măcar unul dintre produsele care vor fi dezvăluite este, cel puţin în viziunea companiei, la fel de important.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News