iPhone 8/X va fi livrat şi în variantă de 5″ cu încărcare wireless, dar fără accesorii noi în pachet

13.02.2017
iPhone 8/X va fi livrat şi în variantă de 5

Ca în fiecare săptămână, ziua de luni vine cu noi zvonuri despre următorul iPhone, în special despre varianta aniversară, iPhone 8 sau iPhone X, care se pare că va fi livrat în două versiuni. Despre modelul de top, cu ecran de 5,7” am mai scris săptămânile trecute, însă acum primim detalii despre o variantă inferioară, cu ecran de 5”, dar care păstrează sistemul dual-camera şi restul de funcţii noi.

Conform noilor informaţii, iPhone-ul de 5” va fi integrat în gama de dispozitive aniversare de la Apple. În ciuda faptului că acestea vor fi noile flagship-uri Apple, se pare că anul acesta vom primi şi noi modele iPHone 7S şi 7S Plus. iPhone 8/X în varianta mai mică va aborda acelaşi design al modelului de 5,7”, cu spate din sticlă, sistem dual camera vertical, cu butoane tactile pentru volum şi un display AMOLED cu TouchID, buton Home şi altele integrate direct în panou.

Deşi se zvoneşte că acest model va oferi de asemenea încărcare wireless, un încărcător wireless nu va fi inclus în pachet. Din fericire, standardul pe care Apple îl va aborda este cel mai recent Qi, conform zvonurilor, ceea ce înseamnă că telefonul va putea fi încărcat de la orice încărcător compatibil. Nu în ultimul rând, adaptorul de căşti de 3,5 mm nu va mai fi inclus în cutie, iar cablul de încărcare va fi cel standard, cu mufă Lightning la un capăt şi USB Type-A la celălalt. Adaptorul de căşti, cablul cu mufă Type-C şi încărcătorul wireless vor putea însă fi cumpărate separat.

Nu este clar dacă aceste accesorii vor fi livrate însă cu iPhone 8/X în varianta Plus, sau dacă aceste zvonuri se vor dovedi a fi adevărate. Întrucât lansarea ediţiei aniversare de iPhone este aşteptată la începutul verii, nu mai avem aşa mult de aşteptat pentru a verifica aceste informaţii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult