iPhone SE: noi fotografii şi un clip video

iPhone SE: noi fotografii şi un clip video

În mai puţin de o săptămână vom şti cu exactitate dacă Apple are în plan lansarea unui nou model de iPhone cu display mic, urmaşul de drept al seriei iPhone 5. Modelul iPhone SE apare tot mai des în diverse discuţii şi în tot mai multe zvonuri, cele mai recente fiind legate de aspectul exterior al telefonului. Deşi nimic nu poate fi confirmat în mod oficial, este foarte posibil ca acesta să fie designul următorului iPhone.

Apple a trecut la un design mai rotunjit odată cu seria iPhone 6, lăsând muchiile ascuţite şi sticla de pe spate în urmă, adoptând aluminiul eloxat pentru construcţia telefoanelor sale. Noul iPhone SE cu display de 4” ar urma liniile de design ale noilor generaţii, însă va oferi şi câteva diferenţe, care ar putea oferi o privire în spatele cortinelor pentru iPhone 7.

Cele mai recente detalii descriu un smartphone mic din aluminiu, care vine în diverse opţiuni de culoare şi care renunţă la liniile orizontale pentru antene. Se zvoneşte că logo-ul Apple va fi realizat din sticlă, o premieră pentru seria iPhone, în timp ce camera foto va fi din nou ieşită în relief. Poziţionarea butoanelor pare să fie în schimb aceeaşi ca pe seria iPhone 6.

Canalul de YouTube Beeep din China sugerează însă că iPhone SE va fi doar un iPhone 6 mai mic, fără diferenţe de design. Clipul lor de prezentare prezintă un model nefuncţional, probabil sustras ilegal din fabrică. Curios este faptul că butonul Power de pe acest model este poziţionat în acelaşi loc în care îl găsim pe iPhone 5 şi 5S, în partea de sus şi nu pe laterala din dreapta, ca în cazul iPhone 6.

Momentan toate aceste detalii sunt speculaţii şi informaţii neconfirmate. Vom şti mai multe pe 21 martie, după dezvăluirea oficială din partea Apple… în cazul în care un iPhone SE va fi într-adevăr anunţat.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult