iPhone SE2 ar putea fi livrat cu ecran decupat

01.06.2018
iPhone SE2 ar putea fi livrat cu ecran decupat

iPhone SE2 este probabil dispozitivul Apple despre care se discută de foarte mult timp, însă acesta întârzie să apară într-o manieră oficială. În ultima perioadă am primit mai multe zvonuri care vorbeau despre un dispozitiv aproape identic cu cel disponibil deja pe piaţă, despre un model uşor modificat, cu spate din sticlă şi despre o variantă cu design modernizat, similar cu cel al lui iPhone X. Cea mai nouă informaţie neoficială ne prezintă o protecţie de ecran care ar putea înclina spre varianta cu ecran decupat.

De curând a apărut pe Twitter o imagine în care sunt prezente două protecţii pentru ecranele de iPhone. Una este pentru modelul iPhone X, iar cealaltă pentru ceea ce ar putea părea iPhone SE2, un model cu dimensiuni mai mici, cu un „breton” mult mai mic. Zvonurile din trecut sugerau că Apple va adopta design-ul cu decupaj în partea de sus a display-ului pe toate modelele sale, însă faptul că iPhone SE este considerată o soluţie de buget sugera că acest model ar putea să rămână neschimbat.

În cazul în care se dovedeşte că acesta va fi design-ul lui iPhone SE, rămân nişte întrebări interesante despre acesta. În primul rând, cum a reuşit Apple să micşoreze camera True Depth pentru a o integra într-un spaţiu atât de restrâns? Dacă a reuşit să miniaturizeze această tehnologie, oare o va integra şi pe iPhone-urile de top de anul acesta? De asemenea, dacă nu a reuşit să integreze acolo o cameră True Depth, înseamnă că „bretonul” de pe iPhone SE este doar o convenţie de design? Şi nu în ultimul rând, dacă iPhone SE2 nu este compatibil cu Face ID, atunci unde este senzorul de amprentă, pe spate sau în display?

Răspunsuri la toate aceste întrebări vom primi probabil în toamnă, când Apple va lansa noua sa gamă de smartphone-uri, printre care s-ar putea regăsi şi iPhone SE2. Sunt slabe şanse pentru o dezvăluire înainte de evenimentul care are loc de obicei în toamnă, conferinţa WWDC de săptămâna viitoare fiind dedicată dezvoltatorilor de aplicaţii şi noilor versiuni ale sistemelor de operare pentru dispozitivele Apple.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult