iQOO, brandul secundar de la vivo, lansează un nou telefon în parteneriat cu BMW

10.08.2021
iQOO, brandul secundar de la vivo, lansează un nou telefon în parteneriat cu BMW

În vest, telefoanele iQOO nu au fost încă lansate, însă în China acestea sunt unele dintre cele mai performante de pe piață. Telefoanele cu acest nume ciudat sunt însă produse de brandul secundar de la vivo, realizate în special pentru gaming, deci echipate de obicei cu hardware de top și capabilități extra. Având în vedere că puterea este foarte importantă pentru iQOO, nu este de mirare faptul că au ales să facă un parteneriat cu BMW, în special cu divizia M Motorsport. După un parteneriat de succes în 2020 pentru iQOO 5 Pro, se pare că branding-ul BMW va apărea și pe modelele iQOO 8.

iQOO 8 este al doilea model cu branding BMW

Noua generație de smartphone-uri de gaming iQOO este așteptată pe data de 17 august. Aceasta va integra unele dintre cele mai performante componente de pe piață, de la un ecran curbat Samsung QHD+ cu refresh rate variabil între 1 și 120 Hz, la fel ca modelele Ultra ale companiei coreene, la noul procesor Snapdragon 888 Plus. Seria iQOO 8 va integra și cea mai performantă tehnologie de încărcare, la 120 Hz, conform posterului oficial și va folosi memorie LPDDR5 cu stocare UFS 3.1.

Parteneriatul cu BMW pare să fie însă doar unul de imagine, fără prea multe elemente extra. Putem vedea în fotografie două modele diferite pentru capacul din spate: unul cu model tip carbon (posibil să fie vorba chiar despre un telefon din carbon sau kevlar), alături de unul alb decorat cu dungile colorate ale brandului BMW M.

Cel mai probabil, parteneriatul constă în această ediție limitată, pur cosmetică a telefonului. Anterior, alte companii s-au aliat cu producători de mașini pentru realizarea de computere sau telefoane. În trecut am văzut laptop-uri cu branding Lamborghini și chiar de curând au existat telefoane mobile OnePlus realizate în parteneriat cu McLaren.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult