Jelly 2, un smartphone de mici dimensiuni, a fost lansat pe Kickstarter

22.07.2020
Jelly 2, un smartphone de mici dimensiuni, a fost lansat pe Kickstarter
Foto: Kickstarter

Unihertz, unul dintre jucătorii importanți de pe piața smartphone-urilor de mici dimensiuni, propune un nou model, Jelly 2.

Dispozitivul, care a fost lansat pe platforma de crowdfunding Kickstarter, este mai mic decât iPhone SE (2016).

Jelly 2 are ecran OLED cu diagonala de 3” (rezoluție de 480 x 854 pixeli), include chipset MediaTek Helio P60, 6 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 128 GB, cameră principală de 16 MP (plus frontală de 8 MP) și baterie de 2.000 mAh. Dacă memoria internă nu este suficientă, utilizatorii pot folosi pe Jelly 2 un card micro-SD.

Dispozitivul, cu dimensiunile unui card bancar, rulează Android 10, oferă conectivitate 4G și include chiar și un jack audio universal.

Sistemul de operare de pe Jelly 2 este similar cu cel pur oferit de Google. Nu există aplicații duplicate și nici o interfață proprietară.

Multă tehnologie într-un pachet mic

Fiind un telefon atractiv pentru pasionații de aventuri în aer liber, Jelly 2 este compatibil cu trei mari sisteme de poziționare globală: GPS, Beidou și Glonass.

Smartphone-ul include un buton programabil, care poate fi folosit pentru a declanșa camera sau pentru a porni o aplicație. Mai mult, dispune de suport NFC, ceea ce înseamnă că poate fi folosit pentru plăți mobile.

Telefonul include și senzor de amprentă, dar cei care l-au testat spun că acesta nu este precis.

Pe Kickstarter, dispozitivul poate fi precomandat la prețul promoțional de 160 de dolari.

Pentru cei care doresc un dispozitiv ceva mai mare, Unihertz oferă modelul Atom L, cu ecran de 4”.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult