Kaspersky Mobile Security 7.0 – antivirusul mobil multifuncţional

03.03.2008
Kaspersky Mobile Security 7.0 – antivirusul mobil multifuncţional

Kaspersky Mobile Security 7.0Kasperski Lab a anunţat lansarea unei noi versiuni a aplicaţiei de securitate pentru telefoanele inteligente cu sisteme de operare Symbian şi Windows Mobile. Kaspersky Mobile Security 7.0 dispune de funcţii noi care protejează informaţiile stocate chiar şi în cazul în care terminalul este pierdut sau furat. Astfel, noua suită permite utilizatorilor să blocheze complet un telefon pierdut sau să steargă automat datele din el. În cazul furtului, accesarea datelor poate fi blocată în cazul detectării altei cartele decât cea originală.

Noul antivirus de la Kaspersky va filtra în timp real conexiunile sau fişierele primite şi poate scana integral terminalul la ore prestabilite. Mesajele primite se pot filtra după cuvinte cheie sau după numere de telefon folosindu-se liste negre personalizabile.

Kaspersky Mobile Security 7.0Update-urile automate sau setate de utilizator se pot realiza via WAP/HTTP sau în timpul sincronizării cu calculatorul. Sistemele de operare pe care se poate instala Kaspersky Mobile Security 7.0 sunt Windows Mobile 5.0, 6.0 sau Symbian 9.x S60 doar pe telefoanele Nokia. Cei interesaţi pot accesa pagina oficială de unde se poate descărca o versiune trial. Licenţa pentru un an costă 29.95 $.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News