La ce preț ar putea să se vânda telefonul Nothing Phone 3

08.12.2023
La ce preț ar putea să se vânda telefonul Nothing Phone 3

Compania Nothing, fondată de Carl Pei, a devenit rapid unul dintre cele mai inovatoare branduri pe piața smartphone-urilor. După succesul modelului Nothing Phone 2, compania a anunțat lansarea următorului model, Nothing Phone 3.

Strategia de preț pentru Nothing Phone 3 rămâne incertă, având în vedere variația prețurilor modelelor anterioare. Phone 1, lansat inițial printr-un program beta limitat, a avut un preț de lansare de aproximativ 2.500 RON în Europa, iar Phone 2 a venit cu o creștere de aproximativ 500 RON. În funcție de caracteristicile și îmbunătățirile Phone 3, putem anticipa un preț similar sau chiar o creștere suplimentară. Cel mai probabil, telefonul va fi disponibil începând cu vara anului 2024.

Este de așteptat ca spatele transparent, semnătură a companiei, să fie prezent și în acest model, împreună cu includerea luminilor Glyph, benzi LED controlabile pentru notificări și lumini video, care vin cu scopul de a consolida și mai mult design-ul specific al companiei.

Cu ce specificații tehnice ar putea sosi Nothing Phone 3

În ceea ce privește specificațiile tehnice, urmând strategia utilizată în modelele anterioare, se anticipează că Nothing Phone 3 va adopta un procesor din anul precedent, în loc să opteze pentru cea mai recentă tehnologie. Această abordare, exemplificată de utilizarea procesorului Snapdragon 8+ Gen 1 în Nothing Phone 2, permite companiei să ofere prețuri competitive fără să compromită semnificativ performanța. De asemenea, zvonurile sugerează un posibil „Phone 2a”, un model de gamă medie, urmând strategia stabilită de seria Google Pixel a.

Conform companiei, Nothing își propune să mențină accentul pe un dispozitiv plăcut din punct de vedere estetic și o experiență software de top. De asemenea, se așteaptă ca Nothing Phone 3 să extindă opțiunile de personalizare introduse în Phone 2.

Sistemul de cameră este o zonă în care Nothing are nevoie de îmbunătățiri și se așteaptă ca sistemul de foto/video să primească o atenție semnificativă în Nothing Phone 3. În ciuda progreselor făcute în Phone 2, provocările în condiții de lumină scăzută persistă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult