Nothing lucrează la o variantă mai accesibilă de smartphone, numit Phone 2A

04.12.2023
Nothing lucrează la o variantă mai accesibilă de smartphone, numit Phone 2A

Conform ultimelor rapoarte apărute, compania Nothing lucrează la un nou smartphone, Phone 2a, care se preconizează a fi mai accesibil decât modelul anterior, Phone 2.

Informațiile despre acest nou dispozitiv au fost oferite de Sunny Chaudhary prin intermediul site-ului Android Authority, însă compania încă nu a făcut un anunț oficial.

Se zvonește că Nothing Phone 2a va avea un ecran generos de 6.7 inchi cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, promițând imagini clare și o luminozitate foarte bună. Acesta ar putea include o cameră frontală de 16MP, ideală pentru selfie-uri. Pe partea din spate, dispozitivul ar putea veni cu o cameră principală de 50MP, care ar putea oferi imagini de calitate prin utilizarea stabilizării optice a imaginii (OIS).

Sub carcasă, se discută despre o baterie puternică de 4,920mAh, ceea ce ar putea însemna că telefonul va avea o autonomie îndelungată comparativ cu alte modele de pe piață. Unele rapoarte sugerează, de asemenea, că telefonul ar putea rula sistemul de operare Nothing OS 2.5 chiar de la lansare.

Cât ar costa noul telefon de la Nothing

Înainte de ultimele rapoarte apărute pe internet, au existat discuții despre Nothing Phone 2a cu un cod „AIN142”.  Cu toate acestea, alte caracteristici ale Phone 2a par similare cu cele ale actualului Phone 2, cum ar fi dimensiunea ecranului și poziționarea camerei pentru selfie. De asemenea, Phone 2a ar putea avea o baterie mai mare cu 250mAh comparativ cu modelul Phone 2.

Modelul anterior, Phone 2, a venit cu un chipset Snapdragon 8 Plus Gen 1, oferind un telefon destul de sofisticat la prețul de 3.300 RON. Acum, deoarece noul presupus model este denumit „2a”, experții cred că acesta ar putea costa puțin mai puțin decât Phone 2, deși nu există prea multe informații pentru a confirma acest lucru.

Privind la modul în care Google a procedat în cazul Pixel, unde Pixel 7a a fost mai ieftin cu aproximativ 400 RON comparativ cu modelul principal, există o șansă ca Nothing să facă ceva similar cu Phone 2a pe piața de mijloc.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult