Lamborghini ALPHA ONE – probabil, singurul Lamborghini pe care ţi-l poţi permite

16.05.2017
Lamborghini ALPHA ONE - probabil, singurul Lamborghini pe care ţi-l poţi permite

Acoperit cu acelaşi tip de piele naturală folosită pentru a decora interiorul autoturismelor de lux, Lamborghini ALPHA ONE este un smartphone care nu lasă loc de interpretări.

Adăpostit într-o carcasă confecţionată folosind aceeaşi clasă de aliaje metalice şi finisaje utilizate la construcţia autoturismelor sport, ALPHA ONE este acoperit la partea din spate cu piele naturală cusută manual folosind fire cu foiţă de aur.

Deşi nu chiar la nivelul unui smartphone de ultimă generaţie, configuraţia centrată în jurul chipsetului Snapdragon 820 ajutat cu 4 GB memorie RAM ar trebui să ofere un nivel de performanţă mai mult decât satisfăcător. ALPHA ONE pune la dispoziţie un ecran QHD de 5.5”, 64 GB memorie internă expandabilă, suport dual SIM şi un acumulator de 3250 mAh.

Oferit deocamdată cumpărătorilor din Rusia pentru echivalentul a 2110 dolari, ALPHA ONE va putea fi găsit şi în oferta magazinelor specializate în bunuri de lux din Marea Britanie, China, Coreea de Sud şi Emiratele Arabe Unite (UAE).

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult