Galaxy Note 21 probabil că va fi lansat, însă doar ca o alternativă Z Fold 3 mai puțin dezirabilă

30.11.2020
Galaxy Note 21 probabil că va fi lansat, însă doar ca o alternativă Z Fold 3 mai puțin dezirabilă
foto: Samsung

Devenit redundant după ce Galaxy S21 Ultra va fi prezentat la începutul lui 2021 cu suport pentru Stylus și mai toate atuurile sale, Galaxy Note 21 va fi totuși lansat, spre satisfacția fanilor încă dispuși să îl cumpere în număr mare.

Potrivit ultimelor zvonuri circulate în presa sud-coreeană, Galaxy S21 va fi lansat spre finalul lunii ianuarie, iar modelul de ultimă generație va avea suport pentru accesoriul S Pen. Surse din rândul furnizorilor dezvăluie și că Samsung a comandat digitalizatoare pentru Galaxy S21 Ultra și că producția de serie va începe în curând. Digitizatoarele sunt senzori care sunt amplasați sub afișajul unui dispozitiv pentru a asigura compatibilitatea stiloului electronic.

Lansarea timpurie are scopul de a prezenta cumpărătorilor o alternativă la gama iPhone 12 cu 5G, da și de a profita de interdicțiile economice impuse de SUA pentru rivalul Huawei, Samsung încercând să folosească poziția avantajoasă pentru a-și consolida cât mai mult cota de piață.

Galaxy Note 21

Cât despre rolul Galaxy Note, brandul se va afla într-o etapă intermediară premergătoare „pensionării” sale. Astfel, Galaxy Note 21 va fi prezentat în luna iunie pe aceeași scenă cu Galaxy Z Fold 3, modelul pliabil primind cea mai mare parte a atenției.

Parte din planul pentru atragerea fanilor către flagship-ul Galaxy Z, sau modelul Galaxy S Ultra, Samsung va lansa Galaxy Note 21 într-o singură versiune și îl va promova mai puțin decât de obicei. Dacă strategia funcționează, compania sud-coreeană va putea retrage brandul Note fără riscul scăderii vânzărilor, începând cu anul 2022.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult