LeEco Le 2 apare în baza de date TENAA înainte de dezvăluirea oficială

11.04.2016
LeEco Le 2 apare în baza de date TENAA înainte de dezvăluirea oficială

Compania chineză LeEco (fosta LeTV) pregăteşte lansarea unui nou smartphone din gama sa superioară: Le 2. Acesta nu este tocmai la nivelul de performanţă oferit de modelele One Pro sau Le Max Pro, însă vine cu destule caracteristici regăsite în alte smartphone-uri de top încât să fie încadrat în gama mid-range premium. Telefonul nu a fost anunţat oficial, însă a fost găsit în baza de date TENAA, comisia de certificare a dispozitivelor electronice din China.

LeEco Le 2 este un smartphone cu display Full HD de 5,5”, care are la bază chipset-ul deca-core (10 nuclee) MediaTek Helio X20, cu trei module de nuclee ARM: două nuclee Cortex A72 la 2,3 GHz, patru nuclee Cortex-A53 la 2.0 GHz şi patru nuclee Cortex-A53 la 1,4 GHz. Alături de acesta au fost adăugat 3 GB RAM, 32 GB spaţiu de stocare, camere foto de 16, respectiv 8 megapixeli şi acumulator de 3.000 mAh.

Designul telefonului urmăreşte liniile variantelor deja lansate, precum Le Max Pro, fiind protejat de sticlă pe partea din spate şi de aluminiu eloxat pe spate. Modelul surprins în imagini vine în culoarea rose gold, integrează pe spate un senzor de amprentă negru, iar camera foto pare să iasă în relief faţă de restul carcasei. Sus şi jos există dungi din plastic pentru antene, regăsite pe majoritatea smartphone-urilor cu carcasă metalică.

Telefonul este aşteptat să fie prezentat în China pe 20 aprilie, moment în care va fi probabil listat şi pe majoriatatea magazinelor de profil din regiune. Deşi sunt slabe şanse să vedem o lansare în Europa a acestui model, probabil preţul mult sub cel al concurenţei îi va convinge pe mulţi să meargă pe calea importului pentru LeEco Le 2.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult