Lenovo lansează VIBE K5 Plus, un smartphone pentru pasionaţii de muzică şi divertisment

23.02.2016
Lenovo lansează VIBE K5 Plus, un smartphone pentru pasionaţii de muzică şi divertisment

Lenovo VIBE K5 Plus este un smartphone accesibil, adresat amatorilor de filme, jocuri şi muzică.

Adăpostit într-o carcasă elegantă cu aspect metalic, K5 Plus pune la dispoziţie un ecran de 5˝, procesor octa-core şi o cameră foto de 13MP.

Lenovo VIBE K5 Plus

Oferit cu preţul de 149 dolari, Lenovo VIBE K5 Plus este un produs creat pentru pasionaţii de muzică şi divertisment, echipat cu difuzoare stereo şi tehnologie Dolby Atmos, complementând ecranul Full HD cu sunet la calitate superioară.

La interior, K5 Plus ascunde o configuraţie motorizată de chipsetul Qualcomm Snapdragon 617, oferind CPU octa-core şi suport pentru reţele 4G LTE. Configuraţia este completată cu o cantitate de 2GB memorie RAM, respectiv 16 GB sau 32 GB memorie internă expandabilă.

Din păcate carcasa de 8.2 mm grosime, cântărind 142 grame, ascunde un acumulator de numai 2750 mAh, cam mic pentru pretenţiile unui smartphone adresat pasionaţilor de jocuri şi multimedia.

Lenovo VIBE K5 Plus va fi disponibil începând cu luna martie, in variantele Platinum Silver şi Champagne Gold. De asemenea, va fi disponibilă şi o variantă mai puţin costisitoare –  Lenovo VIBE K5 cu un ecran HD de 5” şi chipset Snapdragon 415 octa-core, la preţul de 129 USD.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult