Lenovo pregăteşte G5S şi G5S Plus, un refresh pentru seria sa de smartphone-uri mid-range

23.05.2017
Lenovo pregăteşte G5S şi G5S Plus, un refresh pentru seria sa de smartphone-uri mid-range

Seria de dispozitive Moto G5 a fost lansată la începutul lunii martie, însă deja Lenovo pregăteşte o revizie hardware, care să ofere ceva în plus celor care încă nu au fost convinşi de modelele deja disponibile. Momentan seria G5S nu a fost confirmată în mod oficial, însă deja au apărut fotografii cu unul dintre modele, care confirmă existenţa acestora.

Lenovo va lansa foarte curând Moto G5S şi G5S Plus. La capitolul hardware intern nu ştim dacă vor primi îmbunătăţiri faţă de versiunile G5 normale, însă construcţia dispozitivelor va beneficia de materiale de calitate. Spatele de pe G5S va fi realizat în totalitate din metal, spre diferenţă de un capac metalic ataşat pe o construcţie din plastic, designul capacului primind acum deja bine cunoscutele dungi orizontale pentru antenele radio.

Diferenţe între G5S şi G5S Plus sunt vizibile în primul rând la capitolul dimensiuni, modelul normal fiind echipat cu display cu 5,2”, în timp ce G5S Plus vine cu ecran de 5,5”, ambele cu rezoluţie Full HD. Modelul Plus vine de asemenea cu o cameră mai performantă acesta beneficiind de un sistem cu doi senzori.

Data de lansare, preţul de pornire şi regiunile în care vor fi lansate noile Moto G5S şi G5S Plus vor fi anunţate cel mai probabil pe căi oficiale în săptănânile care urmează. Sunt aşteptate detalii despre aceste două terminale, cât şi despre noi modele Moto Z şi Moto X, care fac parte din gama superioară de smartphone-uri Lenovo.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult