Lenovo se pregăteşte să lanseze un nou smartphone din gama Moto X

28.03.2017
Lenovo se pregăteşte să lanseze un nou smartphone din gama Moto X

Moto Z este noua gamă de smartphone-uri premium de la Lenovo, însă vechea serie Moto X care ocupa acest loc s-ar putea întoarce în 2017. Informaţiile despre noul Moto X vin însoţite de câteva fotografii spion cu noul dispozitiv, care deja pare să semene în termeni de design cu viitorul model Z pregătit pentru 2017.

În ciuda faptului că niciun detaliu despre Moto X 2017 nu a fost confirmat în mod oficial, în ultimele câteva luni toate leak-urile referitoare la smartphone-uri Moto de la Lenovo s-au dovedit a fi adevărate. Imaginile descriu un dispozitiv cu ecran de 5,5” şi carcasă metalică unibody, echipat cu un sistem dual-camera care este integrat în acelaşi cerc ieşit în relief pe care îl regăsim pe toate modelele Moto Z şi Moto G din cele mai recente generaţii.

La capitolul hardware intern vorbim despre un dispozitiv echipat cu chipset Snapdragon 625, 3 GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare, o configuraţie nu foarte diferită faţă de modelul Moto G5 Plus, lansat de curând la Mobile World Congress 2017. Se pare că acest model va fi poziţionat pe o treaptă superioară lui G5 în oferta Lenovo, însă sub modelul X Play, compatibil cu accesoriile Moto Mods.

Având în vedere că există deja imagini cu dispozitivul în libertate, este foarte posibil ca un anunţ oficial al noului Moto X să vină în săptămânile care urmează, probabil după ce se termină nebunia care va începe odată cu lansarea lui Samsung Galaxy S8 de săptămâna aceasta.