Lenovo va anunţa noi dispozitive la Tech World 2016

10.05.2016

Lenovo a anunţat în mod oficial mult aşteptata conferinţă Tech World 2016, unde va prezenta cele mai noi produse ale sale. Acesta este al doilea eveniment anual sub numele Tech World şi pare să devină o tradiţie pentru compania chineză. Noua ediţie Lenovo Tech World 2016 va avea loc pe 9 iunie în San Francisco şi va fi orientată atât către noi dispozitive şi tehnologii Lenovo, cât şi către noi smartphone-uri de la Motorola.

Clipul de prezentare care acompaniază anunţul sugerează că vom vedea primul smartphone Lenovo care integrează tehnologia Project Tango de la Google. Acesta va fi lansat în cadrul Tech World 2016, însă nu este clar dacă va fi orientat către consumatori sau către mediul enterprise. Cu siguranţă însă, dispozitivele pe care le pregăteşte Motorola sunt dedicate utilizatorilor de rând. Scurgerile de informaţii din ultimele câteva săptămâni sugerează că vom primi două smartphone-uri mid-range, Moto G4 şi G4 Plus, alături de un nou flagship, Moto X4. Acestea vor adopta noi linii de design, dar vor explora şi noi direcţii, zvonurile sugerând că modelul de top, X4, va folosi un sistem modular de conectare al accesoriilor.

Se pare că Lenovo se va baza în vest pe dispozitivele produse de Motorola pe piaţa de mobile. Brandul Lenovo pentru smartphone-uri nu pare să dispară prea curând din magazinele americane sau europene, însă este destul de evident că acesta are un succes mai mare în China. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult