Lenovo Z5s primeşte teaser video, confirmând specificaţii tehnice şi data de lansare

12.12.2018
Lenovo Z5s primeşte teaser video, confirmând specificaţii tehnice şi data de lansare

Lenovo Z5s promite să fie încă un smartphone cu ecran perforat, motorizat de un chipset nemaiîntâlnit până acum în produse comerciale.

Surprins în imagini neoficiale, Lenovo Z5s apare cu ecranul perforat la partea de sus, camera frontală fiind practic singurul obstacol în calea unei experienţe de vizionare complet neîngrădită.

Potrivit invitaţiei distribuită pentru evenimentul de lansare programat pe data de 18 decembrie, Lenovo Z5s va fi primul beneficiar al chipsetului mid-range Snapdragon 678. Cu specificaţii încă neconfirmate, acesta ar urma să ofere performanţe multi-core apropiate modelului Snapdragon 710, obţinute prin folosirea a două nuclee Kryo 365 de înaltă performanţă şi alte şase nuclee optimizate pentru consum de energie redus.

Lenovo Z5s vine echipat cu un ecran de 6.3”, senzor de amprente la partea din spate şi un acumulator de 3210 mAh.

Pentru specificaţii complete şi imagini de prezentare oficiale nu rămâne decât să aşteptăm evenimentul de lansare pregătit pentru jumătatea acestei luni.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult